X-maf Adventskrans 2015 PDF Skriv ut E-post
Skrevet av GorgonVaktmester   


Husk å logge funn på adventskranscachene innen fredag 8. januar 2016 kl. 24:00!!

Adventskranslotteri

Vi skal selvsagt ha adventskranslotteri i år også. Og det blir ingen endringer på reglene i år i forhold til i fjor, hvilket betyr at det blir et lotteri basert på funn av Adventskrans-cachene.

Lotteriet er å betrakte som en medlemsfordel. Det betyr at det kun er medlemmer av Grenlandsmafiaen som får lodd og kan delta i lotteriet. Men alle kan selvsagt være med å finne cachene!

Her er det likegyldig om du er først eller ikke, det er altså ikke en FTF-konkurranse. Det er derimot ikke likegyldig hvilken dag du finner cachen. Det gir best uttelling i lotteriet å finne cachen på publiseringsdagen. I lotteriet tildeles du lodd for hver cache du finner + evt. noen bonuslodd. Altså kan alle medlemmer som finner cacher i adventskransen i konkurranseperioden vinne en premie, men de mest aktive har selvsagt de største vinnermulighetene siden de har flest lodd...

Loddene tildeles på denne måten:
  • Funn på publiseringsdag: 3 lodd
  • Funn en annen dag i konkurranseperioden: 1 lodd
  • Tar man alle cache som publiseres den søndagen på publiseringsdagen får man 5 ekstra lodd i bonus.
  • Utlegger får 3 lodd pr. utlagte cache (og utlegg teller som funn ifm. bonus for "alle på publiseringsdagen").
  • Konkurranseperioden avsluttes nyttårsaften. Funn etter nyttårsaften gir altså ikke lodd i lotteriet.
  • Funnet må være logget på nett innen fredag 8. januar 2016 kl. 24:00 for å telle med i lotteriet.

Utlegging av cacher

Som vanlig hadde vi også i år påmelding til adventskransen på forhånd. Og til vår store glede klarte vi å år få til 24 cacher i advenskransen, 6 stk. pr. søndag. Vi stillte ikke veldig mange krav til cachene. Det var f.eks. ingen regler for cachestørrelse! Men vi har sagt at vi er mer glade i Regular og Small enn i Microer. (Og unngår helst nanoer...) Cachen må imidlertid være vintersikker, for det er jo ikke godt å si når snøen måtte finne på å komme. Cachen kan være i hele Grenlandsmafiaens nedslagsfelt. Og den skal være tilgjengelig for alle Geocachere. Dvs. at i konkurranseperioden kan den ikke settes som "Premium only". Hva cacheeierne gjør etter at konkurranseprioden er over er opp til dem selv. Cachens navn skal i konkurranseperioden starte med "X-maf 2015". (Vi har tidligere år hatt prefikset "X-maf Adevntskrans" + året, men pga. tilbakemeldinger om at det blir for langt til at det er hensiktsmessig på GPS'ene korter vi i år ned til kun "X-maf 2015".) Etter at konkurransen er over fjernes dette prefikset.

Cacher og utleggere

1. søndag GC656JW - Tangendammen
(Berntsen65)
GC66RYD - Raggsokker
(Zebastinio)
GC65YK1 - Adventskrans-Kalkun
(XT55)
GC6678W - Den tørre fossen
(Løitens)
GC6676T - Myrens Dam
(Løitens)
GC664GA - Engerfeltet
(Kejme)

Lykke til! Og ha en forteffelig advent!!
Sist oppdatert søndag 17. januar 2016 21:42